Inredningsbutiker i Stockholm

Att inreda sitt hem är för många mer än bara en hobby. Det är ett sätt att uttrycka sin personlighet och visa för alla besökare att “såhär är jag”. Därför är det viktigt att hitta rätt möbler och prylar så att man verkligen trivs i sitt hem. Ditt boende är mer än bara någonstans att bo, det är någonstans att umgås och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Inred med dina favoritmaterial och de färger du tycker om, och ta gärna hjälp av en stylist om du behöver inspireras. Här har vi listat några av de bästa inredningsbutikerna i Stockholm.

Colorful chairs outside of a farmhouse, Rasmussen Farms, Oregon, USA

Colorful chairs outside of a farmhouse, Rasmussen Farms, Oregon, USA

Roliga sätt att uttrycka sig

När du inreder ditt boende är det bara fantasin som sätter gränser. Du behöver ha de nödvändiga sakerna som säng, matbord och stolar men sedan är det bara att låta inspirationen flöda. Vill du verkligen ha en byrå, till exempel, eller tycker du om att förvara dina kläder i en klädkista? Varför inte vika ihop några tjocka tröjor och lägga dem på hög i bokhyllan för att skapa en varm och mysig atmosfär? Med rätt ögon kan vad som helst ändra funktion – testa att bygga ett soffbord av några tunga böcker eller ha en piedestal som nattduksbord. Att inreda är ett roligt sätt att uttrycka sig på och är en vanlig hobby för många. Glid runt i Stockholms alla inredningsbutiker för att få rätt känsla. Var får du din kreativa energi från? En god lunch, en sväng inne i djuraffären eller en tur med gokart Stockholm kanske gör att du får nya infallsvinklar.

Inred rätt

När det gäller inredning måste allting kännas rätt. Det är frestande att gå på trenderna och köpa allt som man ser i butikerna men det är viktigt att du tänker på hur just du vill ha det. Även om marmor råkar vara väldigt populärt just nu kanske det inte är din favoritsten? När man inreder tänker man ofta på att man vill att hemmet ska se snyggt ut när folk kommer på besök. Det är viktigt men viktigast är att du trivs – det är trots allt du som bor där. Tänk efter vad du vill att rummens funktion ska vara och gå sedan loss med olika färger och former. Allt behöver inte bli klart med en gång om man är nyinflyttad, låt hemmet växa fram så att det garanterat blir din egen stil. Många byter ut sina inredningsdetaljer ofta för att skapa en ny känsla i sitt hem. På så sätt kan man prova på om den senaste trenden verkligen är något som passar en själv. Besök Svenskt Tenn och Svensk Slöjd för mer inspiration.

techcompass